Je eigen unieke Diamond painting

Je eigen mooie foto's aan de muur? Kies eens voor een Diamond Painting van een eigen foto. Bij ons bestel je gemakkelijk een unieke Diamond Painting van een eigen foto (of afbeelding van internet) 

Heel eenvoudig
 1.  Kies uit de lijst hieronder een passend formaat
 2. Upload je foto (of afbeelding van internet)
 3. Kies voor ronde of vierkante steentjes
 4. Klik op bestellen
 5. Ontvang binnen 2-4 weken in huis

Let op! Is het formaat van de foto groter dan 5mb, stuur dan de foto via WeTransfer

Wil je eerst nog advies voordat je je Diamond Painting van een eigen foto bestelt? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee! Bijvoorbeeld over formaat, grootte en eventuele bewerking. Alles kan overlegd worden.

Meer informatie voor het bestellen van een eigen foto diamond painting zie je onderaan de pagina.

(Een diamond painting van een eigen foto wordt speciaal op maat gemaakt en kan dan ook niet meer worden geannuleerd als deze in productie is genomen.)


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
 • local_shipping Verzending vanuit onze winkel in Deventer
 • thumb_up Op werkdagen voor 13:30 uur besteld, morgen in huis
 • headset_mic Super goede klantenservice
 • local_shipping Verzending vanuit onze winkel in Deventer
 • thumb_up Op werkdagen voor 13:30 uur besteld, morgen in huis
 • headset_mic Super goede klantenservice
   1  2  

Om te zorgen dat elke Diamond Painting van een eigen foto altijd naar volle tevredenheid is geven we hier nog enkele tips over het bestellen.
 

Een foto kiezen

In principe kan iedere foto worden omgezet naar een diamond painting, maar hier zijn enkele richtlijnen die je zou kunnen volgen om het beste resultaat te garanderen.

Duidelijk contrast

Mocht je de foto nog niet hebben gemaakt, denk dan aan het volgende: zorg dat je onderwerp zo duidelijk mogelijk te zien is. Laat je lieve poedel dus niet schuilen achter een boom in de sneeuw, maar zorg dat hij voor een contrasterende achtergrond ligt bijvoorbeeld.

Als je al foto's hebt, kies dan degene waarop het onderwerp het beste te zien is.

Kleuren

Kleuren zijn ook erg belangrijk op de foto. Een duidelijk contrast is nodig om goede details te kunnen garanderen. Wanneer je een wit konijn in de sneeuw fotografeert, kan het voorkomen dat het konijntje wegvalt tegen de achtergrond. Er zijn 450 verschillende kleuren diamond painting steentjes die kunnen worden gebruikt, waarvan er 4 wit-tinten zijn. Hierdoor wordt het dus moeilijk om verschil te zien tussen de sneeuw en het konijn.
Kies daarom voor een achtergrond met veel contrast ten opzichte van het onderwerp, zoals een grasmat of een kleurrijk kleedje.

Zwart-wit

Ook met zwart/wit foto’s moet je uitkijken. Er zijn ongeveer 15 tinten zwart/grijs/wit beschikbaar, waardoor het kan voorkomen dat donkergrijs zwart uitvalt of dat wit wat grijzer overkomt. Daarnaast kunnen kleuren minder geleidelijk in elkaar overlopen.

Aantal pixels

Let bij het selecteren op een foto met de hoogste hoeveelheid pixels. Dit kan je vinden via rechtermuisknop>eigenschappen. Hoe meer pixels, hoe duidelijker de painting zal worden.
Het minimum voor een eigen foto is 1000 pixels breed/hoog. Als je gaat voor een groter formaat painting, neem dan ook een foto met een hogere resolutie (hoger aantal pixels). Exacte afmetingen staan bij de eigen foto’s. Te weinig pixels kan leiden tot een onduidelijke foto en afwijkende kleuren, wat natuurlijk niet de bedoeling is.
Twijfel je over een foto en het aantal pixels? Contact met ons opnemen kan altijd.

Formaat

Hoe groter de diamond painting, hoe meer details het eindresultaat zal hebben. Een kleinere painting is minder gedetailleerd.

Een diamond painting steentje is 2,5mm groot, er passen dus 16 steentjes op 1 vierkante cm.
Als je een kleine foto hebt met kleine details, dan zullen deze niet altijd zichtbaar zijn. Ieder detail kleiner dan 2,5 valt vaak weg. Ronde vormen met kleine afmetingen zullen ook niet rond lijken, zo kan bijvoorbeeld een ballon veranderen in een klein blokje. Houd hier dus rekening mee.

Bestellen

Alle tips meegekregen, en dus klaar om te bestellen?
Kies een formaat uit bovenstaande lijst of gebruik WeTransfer https://strass.wetransfer.com. Dat laatste is vooral handig voor foto’s van hoge kwaliteit.

Overleg

Als de foto binnen is gaan wij aan de slag. We checken of het formaat goed past bij de foto, of dat er enkele aanpassingen gedaan moeten worden met betrekking tot de afmeting van de foto, helderheid en kleurencombinatie. We gaan uiteraard eerst met je in overleg voordat we iets veranderen.

Mocht je liever zelf een ontwerp willen maken zonder foto op het doek? Dat kan! Bestel bij ons een blanco doek met een aantal kleuren steentjes, en laat je creativiteit erop los. Ook kun je bij ons alle benodigde accessoires bestellen, zoals pennetjes, schudbakjes, wax, rollertjes, light pads, enz.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies