Onze diamond painting pakketten worden binnen 1 werkdag geleverd vanuit eigen voorraad. Zo zijn er dus geen lange wachttijden, wat andere verkopers vaak wel hebben.
Onze klantenservice is top, we zijn te bereiken via WhatsApp, mail, sms en de chat. Op werkdagen zijn we zelfs telefonisch bereikbaar.

Diamond painting is de perfecte bezigheid voor zowel jong als oud. Door middel van het bevestigen van facetgeslepen steentjes op een canvas doek, creëer je een mooie afbeelding. De steentjes weerkaatsen licht vanuit de omgeving, wat zorgt voor een hele subtiele glinstering.
Al onze pakketten zijn full 5D, dus volledig bedekt met steentjes.

Naast het maken van een bestaande afbeelding, is het ook mogelijk om een eigen foto in te sturen en deze om te laten toveren tot een diamond painting pakket. Dit kan zowel met ronde als vierkante steentjes. Alle steentjes kunnen ook los gekocht worden. Voor meer informatie over eigen foto’s zie hier.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Diamond painting is de perfecte bezigheid voor zowel jong als oud. Door middel van het bevestigen van facetgeslepen steentjes op een canvas doek creëer je een mooie afbeelding. De steentjes weerkaatsen licht vanuit de omgeving, wat zorgt voor een hele subtiele glinstering.
Leuk om uiteindelijk op te hangen of in te lijsten als decoratie, maar nog leuker om mee bezig te zijn.

Met het filter kun je kiezen voor categorieën als ‘natuur’ of ‘kerst’.
Ook kun je kiezen voor een ‘eigen foto’. Voeg het gewenste formaat toe aan de winkelwagen, reken af, en stuur ons door middel van een email je foto. Meer informatie over de eigen foto’s kan je vinden op de productpagina. Voor vrijblijvend advies zijn wij altijd te bereiken via WhatsApp, sms, email, telefoon en de chat.
Als je niet zeker weet welk formaat mooi wordt, kun je ook eerst de foto sturen naar klantenservice@strass-paintings.nl We geven je dan vrijblijvend advies over het beste formaat en laten weten of de foto geschikt is voor een diamond painting.

Eigen foto’s hebben een levertijd tussen de 2 à 3 weken. Bestel deze dus apart, en niet samen met andere producten, anders wacht je enkele weken op de gehele bestelling.
Zowel ronde als vierkante steentjes zijn mogelijk voor een eigen foto, deze steentjes zijn ook los te bestellen.

Voor alle diamond paintings geldt: hoe kleiner het doek, hoe onduidelijker de foto wordt. Grotere paintings worden gedetailleerder. Houd hier rekening mee tijdens het uitkiezen van een diamond painting.